Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2022/2023 LGS Merkezi Yerleştirme sonucunda 3 öğrencimiz Fen Lisesi, 3 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesi, 2 öğrencimiz ise Proje İmam Hatip Lisesine, 2 öğrencimiz Güzel Sanatlar Lisesine, 14 öğrencimiz ise Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Sınıflarına yerleşmiştir.

Saatler: 08.30-15.00
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Burdur il merkezinden öğretmen servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: İlçemizde düzenlenen voleybol, futbol, dart vb. Gibi turnuvalara katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKULUMUZDA 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI, 2204 TÜBİTAK YARIŞMALARI VE E TWİNNİNG PROJELERİ YAPILMAKTADIR.
Diğer Hususlar: Okulumuz bünyesinde 1 adet Yaratıcı Drama Atölyesi 1 adet Zeka Oyunları Atölyesi ve 1 adet Müzik Atölyesi bulunmaktadır.

Telefon - 0248 491 20 79

Belgegeçer - (248) 491 2079

WEB - https://tefenniataturk.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. DR.DEVLETBAHÇELİ CAD. ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ NO 10 TEFENNİ / BURDUR

Yerleşim Yeri - Yerleşim olarak karstik ovada yer almaktadır.

Ulaşım Tefenni ilçesi Burdur Fethiye yol güzergahında bulunduğu için ulaşım rahattır. Merkezden ilçeye saat başı dolmuşlar kalkmaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. Burdur´a uzaklığı 71 Km dir.